Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Короновирус.
Автор Повідомлення
1.2HTP На сайті
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #3461
13-02-2021 18:02 RE: Короновирус.

(13-02-2021 09:58)Railnolds :  А какой вообще смысл делать тест? Ну узнали бы что у вас корона - и дальше что? Лечения то все равно нет. Если переносите легко то и не парьтесь, само пройдет. А если не легко - то под аппарат положат. Может быть.
как минимум, без теста, если будет совсем хреново, на профильную больничку не положат...
ну и если корона и сознательный, то сиди дома...
Шукати всі повідомлення учасника
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #3462
13-02-2021 19:03 RE: Короновирус.

(13-02-2021 18:02)1.2HTP :  ну и если корона и сознательный, то сиди дома...
То-то смотрю у нас все сознательные.
Петро_27 Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2014
Новояворівськ-Львів
Rapid
Повідомлення: #3463
14-02-2021 15:28 RE: Короновирус.

Не вірю трошки в те все, але напишу шо спіткало мене.
Приблизно 3 міс тому я трохи зліг з невеликою температурою вдома(на роботі в нас трошки хворіли короною але на роботу ходили) . Зато я на роботу не виходив бо думаю може підцепив. Хоча вдома всі здорові. Температура тільки пару днів була і більше нічого. Я оклигав і на другий день мама почала температурити. Ну всяке буває, казала шо з'їла холодного салату і почала кашляти. В неділю ми вже з жінкою казали шо я звезу на швидку перевіритись. Мама почала підозріло кашляти. Не хоче. Понеділок я вже почув задишку, почали вже сваритись шоб в лікарню.
Я мав їхати в вівторок, а мама записалась на четвер. Якось я таки її взяв з собою бо почав переживати і сам настояв вдіватись.
Короч відвідини сімейного, потім бігом на рентген, і по биріку лягаємо в лікарню. На ренгтені сказали шо ситуація погана. І я побіг до сімейного а мама в машині. Добре шо близько до інфекційного.
Пішов я до лікаря в інфекційною де маму мали ложити, вона побачила рентген і каже шо ситуація критична, запалення ппц, може й бути анемія, або й рак легень. Ідивується як мама ше зашла в палату з сатурацією в 38.
Короч в той самий вечір я все покупляв, всі ліки понаходив. Витратив 10000 грн, як лікарі сказали шо то тільки на 3 дні.
Але лікарка вже і жінці брата казала шо в нас безвихідна ситуація. Я в то навідріз не хочу вірити, хоча в глибині душі готуюсь до гіршого.
Середа більш менш норм, четвер гірше... А в п'ятницю мами зранку не стало...
І ти афігєвший просто,ше сам був в четвер біля мами в обід і розумів шо мами скоро не стане. Сестра звонить і каже мамі погано. Я вертаюсь влітаю в палату і бачу як маму рятують... Виходжу і лікарка зі словами на очах каєе чекайте до кінця. Ти виходиш з лікарні і в машині рочинаєш тупо кричати від безвиході.
Я ше вечером встиг показати відео мамі її внучки, яка просить бабу чим поскорше виздоровіти, а мама каже шо то буде не скоро, і незнати коли... Ти говориш з мамою на позитиві, а всередині тебе просто розриває.
Навіть з четверга на п'ятницю не спав.
В п'ятницю ше встиг купити шо мама хотіла і повіз сестру додому, брат звонить за 10 хв і каже вертайтесь.
Маму поховали в суботу...
До чого веду-виясняється шо мама мала рак легень, я найшов молитву, потім її знайомі подружки мені то казали., мама призналась брату в лікарні,тата мого сестра догадувалась,мама перед тим завжди зранку відкашлювалась з мокротинням,нас запевняла шо то через вирізаний жовчний міхур. Сама не признавалась нікому, до останнього була на позитиві, всі аналізи і ліки пила, мамі було 72 роки. А тут певно ослабився імунітет і той їбаний вірус поміг, або може це просто збіг обставин. Так як ні тато(якому зараз 70 років) немав ніяких запалень, він саме більше біля мами був до лікарні і в лікарні. Я ше потім його возив повністю перевірятись. Ні я , ні жінка, ні дитина, в жінки хіба пару днів пропав нюх.
Певно мама таки мала рак легень і нікому не признавалась. А тут ше й той вірус.

реклама на форуме запрещена
AlexMotel Немає
Асертивний самогонщик

Приєднався: Aug 2009
Полтава-Motel
AUQ+EHA=vRS combi
Повідомлення: #3464
14-02-2021 17:34 RE: Короновирус.

(14-02-2021 15:28)Петро_27 :  Не вірю трошки в те все, але напишу шо спіткало мене.
.

Прийміть співчуття.

Асерт́ивність — здатність оптимально реагувати на критику та вміння рішуче говорити собі та іншим «ні», якщо цього вимагають обставини.
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3465
16-02-2021 10:28 RE: Короновирус.

І мої співчуття..

Сусідка (за 55, діабет) лежала під ШВЛ, погано дуже було, потім стало краще, відключили, почала їсти сама, і раптом померла в лікарні.

Вічна пам'ять Героям...
Петро_27 Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2014
Новояворівськ-Львів
Rapid
Повідомлення: #3466
16-02-2021 18:12 RE: Короновирус.

Дякую хлопці. Досі ше буває находять думки про то все і тебе так якби "накриває"...

реклама на форуме запрещена
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #3467
17-02-2021 09:34 RE: Короновирус.

(16-02-2021 18:12)Петро_27 :  Дякую хлопці. Досі ше буває находять думки про то все і тебе так якби "накриває"...

співчуваю земляк, в шоці як воно буває і як може біда прийти несподівано...
DmytroS Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2012
Kyiv
Octavia A5 FL white
Повідомлення: #3468
11-03-2021 11:55 RE: Короновирус.

В останньому звіті про прибутки Pfizer інформує що очікуваний прибуток від вакцини в 2021 роцi становитиме близько $15 млрд.

MODERNA у своєму звіті про прибутки за IY квартал відзначила, що очікує $18,4 млрд від продажу продукції за раніше укладеними угодами про закупівлю.

Johnson & Johnson знаходиться в процесі виробництва 1 млрд. доз для глобального поширення до кінця 2021 р., що дозволить отримати до $10 млрд, оцінює Fox Business.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-03-2021 11:55 DmytroS.)
MaksymS Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2021

Roomster 1,4 2009, Gary Fisher HooKooEKoo 2008
Повідомлення: #3469
11-03-2021 11:58 RE: Короновирус.

Це саме прибуток чи все ж таки дохід?
Демьян Немає
Автотурист

Приєднався: Sep 2012