Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Про Приватбанк
Автор Повідомлення
Tomor Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Хмельницкий
Фабия Нью 1.2 классик
Повідомлення: #41
28-11-2010 17:28 RE: Про Приватбанк

Привет-банк просто ненавижу. Прохожу забирать перевод, они мне сядте поудобней мы вас сфоткаем для внесения в свою какую то там базу. Ни уговоры ни угрозы не действовали или фото и деньги либо пошли вон. Короче говоря после этого я ни ногой, а сколько историй с их кредитками это просто нечто. Одноклассник когда то там работал, так вот он чесно говорил это не банк это секта.
Шукати всі повідомлення учасника
Demyan Немає
ВОИН БУШИДО

Приєднався: Dec 2007
KIEV
TOUR 1.9TDI, CAMRY 50
Повідомлення: #42
28-11-2010 20:01 RE: Про Приватбанк

Это конченый банк, там только ИТ отдел толковый (все последние инновации используют), не удивительно что такое могли сделать.
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #43
28-11-2010 22:48 RE: Про Приватбанк

Не повірите... Сьогодні пив горіляку із знайомим пана Блащука Ореста Романовича! Пропонували вирішити питання за 5 хв.
Відмовився, оскільки , мене цікавить логічне завершення справ а не вирішення питання через знайомого.
Виявилося, що у мене двоє близьких друзів відмовились дати мені номер пана Блащука, оскільки "він не стане зі мною розмовляти..."

ВВажаю питанням честі вирішити це питання без участі знайомств.
Відпишусь пізніше, на тверезу голову. Smile
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-11-2010 22:49 Porter.)
Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #44
29-12-2010 13:21 RE: Про Приватбанк

Сьогодні прийшла письмова відповідь з банку на мою заяву. На півтори сторінки розписали про банківську таємніцю і про не припустимість розголошення її. І жодного слова про те як мій номер до них попав, про те що номер видалили з бази. Також жодних вибачень Sad
Може то взяти роздруківку вхідних дзвінків і написати в прокуратуру по вакту вимагання грошей?
Зрозуміло, що банку нічого не пришиють, проте хоть пошуршать трохи...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-12-2010 13:22 Porter.)
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #45
29-12-2010 15:29 RE: Про Приватбанк

у Привата есть база неплательщтков, которой пользуются другие банки. Может просто ктото гдето давал твой номер телефона при получении кредита выставляя тебя поручителем без твоего ведома?

Бачу ціль не бачу перешкод!
Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #46
29-12-2010 18:24 RE: Про Приватбанк

(29-12-2010 15:29)Платон :  у Привата есть база неплательщтков, которой пользуются другие банки. Может просто ктото гдето давал твой номер телефона при получении кредита выставляя тебя поручителем без твоего ведома?

На предыдущей странице, в моем сообщении написанно что этот ктото мой сосед через пару домов.
Банківскя таємниця питання відносне...
Прикро що виродки по темі не відповіли а тупо з їхали Sad Навіть не вибачились.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: