Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Де замінити масло?
Автор Повідомлення
blin09 Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2010

Повідомлення: #11
14-03-2011 13:02 RE: Де замінити масло?

Так зрозумів процедура не надто складна, тому можна будь-де міняти? Тут нюансів нема? Просто злив старе і долив нове? Думав може щось ше чистять?
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #12
14-03-2011 13:06 RE: Де замінити масло?

(14-03-2011 13:02)blin09 :  Так зрозумів процедура не надто складна, тому можна будь-де міняти? Тут нюансів нема? Просто злив старе і долив нове? Думав може щось ше чистять?

Нюанси є завжди:
1. 2 метода зливу: через пробку на піддоні або висмоктують компресором (так на піт лайні)
2. Якщо заливаєш масло іншої марки - рекомендовано промити двигун (способів теж декілька)
3. Професійність майстрів
4. Що лиєш і який фільтр ставиш

Ще на піт лайні дають типу сервісну книжку в які вони ведуть інфу про заміни.

Ще після завершення гарантії я перейшов на інше масло і на режим заміни на кожні 10 тис а не 15.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #13
14-03-2011 13:07 RE: Де замінити масло?

(14-03-2011 13:02)blin09 :  Так зрозумів процедура не надто складна, тому можна будь-де міняти? Тут нюансів нема? Просто злив старе і долив нове? Думав може щось ше чистять?

Насправді дійсно не надто складна - якщо з руками все добре то може і сам це зробити (я колись на копійці сам міняв в друга в гаражі).

krot2ks Немає
Писатель

Приєднався: May 2009
Львів
Skoda Fabia New 1.4 + допи
Повідомлення: #14
14-03-2011 14:23 RE: Де замінити масло?

Наскільки я памятаю,мені на моїй шкоді на Пітлайні якраз не висасували,а пробку відкручували і зливали. А вот вже на робочому форді 86р висмоктували
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #15
14-03-2011 14:35 RE: Де замінити масло?

(14-03-2011 14:23)krot2ks :  Наскільки я памятаю,мені на моїй шкоді на Пітлайні якраз не висасували,а пробку відкручували і зливали. А вот вже на робочому форді 86р висмоктували

Ну коли я двічі міняв - то висасували і в друга на Таксоні теж.

Може в них в різних місцях трішки обладнання відрізняється.

Павло Немає
...
**

Приєднався: Apr 2008

Skoda Оctavia Ambiente 1.6
Повідомлення: #16
14-03-2011 15:44 RE: Де замінити масло?

Насправді краще зливати старе масло через пробку, я купив машину із зірваною гайкою на піддоні (було заліплено герметиком) - довший час міняв вакуумом, нарешті зробив нормально (нарізали нови різьбу). Через вакуум - все не забирається до кінця.Wave
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
14-03-2011 15:51 RE: Де замінити масло?

(14-03-2011 15:44)Павло :  Насправді краще зливати старе масло через пробку, я купив машину із зірваною гайкою на піддоні (було заліплено герметиком) - довший час міняв вакуумом, нарешті зробив нормально (нарізали нови різьбу). Через вакуум - все не забирається до кінця.Wave

Насправді це дуже спірне питання тому рекомендую не починати навідь сперечатися на цю тему. Це як "holy wars" - спір за ідею.

В обидвох методах є плюси і мінуси. На пітлайні мені казали що вакуум ефективніше якщо вміти їм добре користуватись. З ними я погоджуюсь частково оскільки моя особиста думка що будь який спосіб є достатньо ефективним якщо професійно до нього підходити.

Єдине що памятаю з заміни масла на жигулі що там поки добре не похитаєш машину з відкритою пробкою то все масло не злиєш.

Ще майсти з Піт Лайну казали що пробки знаходяться ніби на підвищенні тому якісь пів-сантиметру/сантиметр не зливається.

Короче це справа смаку кожного і переконувати в цьому питанні немає сенсу. Це ні до чого не призведе крім флуду і спору заради спору.

Павло Немає
...
**

Повідомлення: #18
14-03-2011 16:02 RE: Де замінити масло?

(14-03-2011 15:51)StE@LtH :  
(14-03-2011 15:44)Павло :  Насправді краще зливати старе масло через пробку, я купив машину із зірваною гайкою на піддоні (було заліплено герметиком) - довший час міняв вакуумом, нарешті зробив нормально (нарізали нови різьбу). Через вакуум - все не забирається до кінця.Wave

Насправді це дуже спірне питання тому рекомендую не починати навідь сперечатися на цю тему. Це як "holy wars" - спір за ідею.

В обидвох методах є плюси і мінуси. На пітлайні мені казали що вакуум ефективніше якщо вміти їм добре користуватись. З ними я погоджуюсь частково оскільки моя особиста думка що будь який спосіб є достатньо ефективним якщо професійно до нього підходити.

Єдине що памятаю з заміни масла на жигулі що там поки добре не похитаєш машину з відкритою пробкою то все масло не злиєш.

Ще майсти з Піт Лайну казали що пробки знаходяться ніби на підвищенні тому якісь пів-сантиметру/сантиметр не зливається.

Короче це справа смаку кожного і переконувати в цьому питанні немає сенсу. Це ні до чого не призведе крім флуду і спору заради спору.
Може й так, сперечатись не будуПоехали
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #19
14-03-2011 16:14 RE: Де замінити масло?

Звісно я не мав наувазі що аргументована, професійна думка не має місця в цій темі Smile

Тому якщо ти маєш аргументи або конкретні приклади, щодо того, що зливання пробкою повніше вакуума - цікаво буде почитати.

Павло Немає
...
**

Повідомлення: #20
14-03-2011 16:25 RE: Де замінити масло?

На Галич Авто казали, що як там вакуумом не "висасуй" все одно через пробку більше зільється, можливо, це так тільки на Турах - не знаю.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: