Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
ООН погрожує Україні санкціями
Автор Повідомлення
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #1
23-10-2012 09:00 ООН погрожує Україні санкціями

ООН погрожує Україні санкціями
Через те, що не впильнувала російського опозиціонера
Верховний комісар ООН у справах біженців глибоко стурбований зникненням російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва в Києві. Про це йдеться в офіційній заяві на сайті Агентства ООН у справах біженців.

Як відомо, російського опозиціонера викрали в Києві в п'ятницю біля управління у справах біженців, під час того, як він дізнавався про можливість політичного притулку. Развозжаєв у неділю опинився в Москві і був заарештований.

"Функціонування системи надання притулку вимагає, щоб особи, які шукають міжнародного захисту, мали впевненість у справедливій і рівній основі системи надання притулку, яка дозволить їм висловити свої претензії, а також, щоб їх права, зокрема, щодо фізичної недоторканості і збереження особистих даних, повністю дотримувалися і захищалися державою перебування", - заявили в ООН.

У заяві також зазначено, що у разі видачі прохача про притулок "країні походження, без поваги існуючих процедур, це може призвести до того, що держава буде притягнуто до відповідальності за грубе порушення національного та міжнародного права".

УВКБ ООН сподівається, що "інцидент буде ретельно розслідуваний відповідними правоохоронними органами і чекає результатів офіційного розслідування".

Як відомо, раніше прес-служби Генпрокуратури, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ України заявили, що не мають відношення до вивозу Развозжаєва в Росію.
Шукати всі повідомлення учасника
Cynabal Немає
Рассказчик
**

Повідомлень: 81
Приєднався: Mar 2012
Киев
Nissan Qashqai 2.0 CVT
Повідомлення: #2
23-10-2012 09:22 RE: ООН погрожує Україні санкціями

Интересно чего эти засранцы засунули язык в жопу когда из украины похитили палестинского беженца и незаконно вывезли в Израиль? Оцтой
Шукати всі повідомлення учасника
Маххх Немає
Писатель
***

Повідомлень: 674
Приєднався: Jun 2008
95%Киев 5%Винница
Octavia tour 1,9 TDI agr черная
Повідомлення: #3
23-10-2012 09:25 RE: ООН погрожує Україні санкціями

этот попозиционер тупой. нашел куда убежать, он бы еще в Белоруси попросил притулку. везде тут свои люди и сеть.
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #4
23-10-2012 12:05 RE: ООН погрожує Україні санкціями

   
Як все відбувалося

Помічник хіба що не єдиного насправді опозиційного депутата в Держдумі – Іллі Пономарьова – член організації "Лівий фронт" Леонід Развозжаєв зник у п'ятницю, коли намагався попросити Україну про політичний притулок.

У Росії щодо нього та двох його колег – координатора "Лівого фронту" Сергія Удальцова та його помічника Костянтина Лебедєва – порушено кримінальну справу за фактом підготовки до організації масових заворушень.

Приводом послужили результати перевірки відомостей, викладених у фільмі "Анатомія Протесту-2", показаному на телеканалі НТВ, який контролюється державою.
Развозжаєв вирішив звернутися до України з проханням надати йому притулок саме в той день, коли був оголошений у федеральний розшук слідчим комітетом Росії.

Федеральний – тобто такий, що діє лише на території Російської Федерації.

Те, як відбувалося "викрадення", наштовхує на думку, що зникнення опозиціонера і його поява у суді були спецоперацією російських спецслужб. Або вони діяли разом з українцями.

За правовою допомогою з приводу отримання притулку, Развозжаєв прийшов до Управління верховного комісара у справах біженців ООН.

Там Развозжаєва направили до фірми – партнера HIAS.

"В п'ятницю Развозжаєв був зареєстрований цією організацією в Києві з метою надання йому правової допомоги", – повідомила радник з питань громадської інформації УВКБ ООН в Білорусі, Молдові та Україні Олександра Маковська.

"Однак він вийшов з офісу під час обідньої перерви і не повернувся, залишивши в офісі свої речі. Юристи були стурбовані тим, що сталося, і повідомили в правління УВКБ ООН, спробували зв'язатися з ним, але зв'язку не було, тому була повідомлена міліція про те, що людина зникла", – розповіла Маковська.

Як розповів "Українській правді" координатор лівого руху "Боротьба" Сергій Киричук, співробітники організації почули крики на вулиці. А коли вискочили, лише побачили чорну машину без номерів. Самого Развозжаєва вже ніде не було.

"Леонід був викрадений у центрі Києва російськими спецслужбами. Вивезений на приватному літаку на територію Росії. Про це мені відомо з достовірних джерел в Росії", – сказав Киричук.

"Літак приземлився на аеродромі "Чкаловський". Це дає підстави припускати, що до зникнення причетні російські спецслужби", - додав він.

У неділю стало відомо, що він опинився у Москві. На закритому засіданні Басманного суду йому призначили запобіжний захід у вигляді попереднього ув'язнення строком до двох місяців.

Опозиціонер на виході з суду встиг прокричати журналістам, що його катували: "Розкажіть, що мене катували, обіцяли вбити. Дві доби мене катували. Викрали в Україні", – встиг прокричати він, коли його виводили з суду по дорозі до СІЗО.
Развозжаєв, схоже, передбачав такий розвиток подій, бо перед цим на своїй сторінці в Facebook писав: "Якщо найближчим часом я буду затриманий, або зі мною станеться щось погане, не вірте нічому, що б вони не сказали поганого про мене".

Між тим уже в понеділок Слідчий комітет заявив, що Развозжаєв сам звернувся до Головного слідчого управління СК Росії й повідомив про своє бажання заявити явку з повинною. У комітеті стверджують, що він написав зізнання на 10 сторінках.

Відомі російські опозиціонери вже заявили, що Развозжаєв міг дати такі свідчення лише під тиском тортур.

Однак і тут комітет відреагував – відзвітувався, що проведе дослідчу перевірку цих заяв.
http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/23/6975186/
....
http://www.youtube.com/watch?v=3xkLMzS-m...r_embedded


(23-10-2012 09:22)Cynabal :  Интересно чего эти засранцы засунули язык в жопу когда из украины похитили палестинского беженца и незаконно вывезли в Израиль? Оцтой

Україна стала зручним полем бою для служб інших держав. В лютому 2011 з України був викрадений палестинський інженер Дірар Абу Сісі. Його зняли з потяга, допитували у квартирі в Києві, а потім перевезли через кордон настільки таємно, що цього не побачили українські прикордонники. Наступного дня після викрадення він опинився в тюрмі Ізраїлю.

Пройшло майже два роки, але інформацію про те, хто був причетний до викрадення, отримати так і не вдалося. Правоохоронці мовчать.

За таким саме сценарієм в Україні у березні 2011 було викрадено іншого росіянина – захисника Хімкінського лісу Дениса Солопова.

Російська влада звинувачувала його у тому, що він брав участь у штурмі Хімкінської адміністрації. Він переховувався в Україні і намагався отримати політичний притулок в посольстві Голландії.

"На виході з посольства він був заарештований і опинився в одному з українських СІЗО, а Росія вимагала його екстрадиції. Тоді виявилось, що його викрали українські спецслужби. Коли Росія не домоглася екстрадиції, Україна відправила Солопова у Голландію", – розповів координатор "Боротьби" Киричук.
http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/23/6975186/

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-10-2012 12:07 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #5
24-10-2012 20:08 RE: ООН погрожує Україні санкціями

... Доследственная проверка МВД относительно похищения российского оппозиционера Леонида Розвозжаева длится с 19 по 29 октября. Однако, по словам представителя МВД Владимира Полищука, уже заранее можно сказать, что возбуждение уголовного дела по похищению человека не может быть. Поскольку похитили человека иностранные спецслужбы, которые, по мнению спикера МВД, не должны делиться своими планами относительно таких действий. Об этом Полищук сообщил в комментарии УНН.

"Если было бы уголовное преступление, то есть похитили человека, не имеет значения, будь то украинец, или гражданин РФ, такой материал поступает в милицию в виде заявления или информации, она регистрируется и проводится доследственная проверка. Собственно, по обращению адвоката, женщины 83-го года, о том, что похитили человека, есть. Но уже на следующий день этот человек был жив-здоров и в сопровождении спецслужб РФ. Поэтому понятно, что здесь не преступники похищали, не террористы, а это была проведена операция других силовиков на территории Украины", - отметил собеседник.

По словам Полищука, у МВД нет информации, была ли эта операция осуществлена с разрешения и в сопровождении украинских подразделений - это вопрос не уголовного расследования, а вопрос политический. "Доследственная проверка МВД проходит сейчас с 19 по 29 октября, но я уже заранее вижу, что возбуждение уголовного дела за похищением человека просто не может быть. Пожалуй, будет отказ в возбуждении уголовного дела... Если бы преступники похитили человека, то в этом случае стопроцентно возбуждение уголовного дела, а если это действия правоохранителей другого государства, то я не думаю, что спецслужбы не должны делиться своими планами относительно этих действий", - отметил представитель МВД...
http://podrobnosti.ua/power/2012/10/24/866111.html

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника
Cynabal Немає
Рассказчик
**

Повідомлень: 81
Приєднався: Mar 2012
Киев
Nissan Qashqai 2.0 CVT
Повідомлення: #6
25-10-2012 10:46 RE: ООН погрожує Україні санкціями

Там оказался ещё нюанс что он оформлялся в комитете по делам беженцев, но у них начался обед и его вывели из здания, типа подождите часа, и как раз в мягкие лапки ФСБ
Шукати всі повідомлення учасника


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Вартість авто в Україні і за межами - неподобство!!! YARI 26 6 049 03-03-2016 14:47
Останнє: IRIDIS
  В Україні в поїздах з 1 червня туалети стануть платними Lady 35 5 189 27-04-2013 21:26
Останнє: nicolya84
  Хлопчик-сирота, якому в Україні не давали шансів на життя, ощасливив сім’ю у США. Шкодчук 17 3 789 25-02-2013 16:03
Останнє: Cynabal
  Transparency International: На корупцію в Україні впливає Межигір'я vetalkiev 1 870 07-12-2012 12:59
Останнє: Cynabal
  У Києві по Дніпру проплив найменший в Україні підводний човен. Шкодчук 9 3 420 21-09-2012 13:52
Останнє: Shvunf
  В Україні відкрили перший завод з переробки старих акумуляторів. Шкодчук 14 4 250 12-09-2012 11:51
Останнє: Oleksii Pinchuk
  Google запустив в Україні безкоштовну навігацію для мобілок vetalkiev 14 6 297 03-04-2012 14:12
Останнє: Alexus83
  В Україні заборонять місіонерську позицію. Артемзон 32 7 485 28-03-2012 13:04
Останнє: Gerzik
  Фільм про дитячу працю в нелегальних шахтах бояться показувати в Україні vetalkiev 46 9 427 28-03-2012 11:26
Останнє: Rostiq
  Верховна рада повернула Україні зимовий - астрономічний - час. Шкодчук 35 8 814 04-11-2011 14:37
Останнє: ham

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1