Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях
Автор Повідомлення
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Приєднався: Sep 2010
Львів
Octavia ІІ 1,8 TSI MG була, VW Golf SportWagen 2.0 TDI DSG6
Повідомлення: #101
26-02-2012 23:49 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

нажаль, підприємців з європейським способом мислення дуже мало, переважно це люди, які працюють в більшості із іноземними партнерами і бачать, як це має бути насправді, як правильно робити бізнес і в чому полягає успіх.
український бізнес напевно на 9/10 зіпсований особливостями наших реалій і небажанням іти на зустріч клієнту - людині, яка тебе годує. Легше послати нафіг - не ти, то хтось інший в мене купить, мені заплатить, ше й просити будуть, бо народ в більшості такий. і таке не тільки в бізнесі, а у всіх сферах життя. Цивілізація спостерігається хіба в столиці і в мільйонниках. я живу у Львові і кожен день бачу ставлення до себе як до клієнта, в кращому випадку пояснять, що я не правий, в гіршому спровадять в пішу еротичну мандрівку. тому й кажу, що футболити дуже люблять усі.
Разом з тим є багато випадків нормального ставлення, і про такі приклади всі знають, і , скажем, такі автосервіси користуються популярністю, в таких магазинах запчастин охочіше купляють, таким людям більше довіряють. все з власного досвіду, хоча можу і помилятись.
Шукати всі повідомлення учасника
andrrub Немає
Андрей
**

Приєднався: Dec 2010
Черкассы
Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Skype IDandrruban
Повідомлення: #102
27-02-2012 09:24 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

Люблю львівську українську мову, все так але повинен сказати що ситуація краща ніж ви описуєте (з мого досвіду) і головне має тенденцію до поліпшення. І це не тільки в Києві - то ж відноситься - Черкаси, Вінниця, Чернігів, Житомир і так далі

"жизнь без начала и конца, нас всех подстерегает случай"
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Львів
Повідомлення: #103
28-02-2012 08:59 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

до речі, по темі.
десь через пів-року після покупки машини почав хрипіти високочастотний динамік (пищалка) в передніх пасажирських дверях.
заїхав на Галич-Авто, розказав проблему. електрик подивився, без ніяких перевірок дійшов висновку, що "тре мінєти". Пищалки в наявності не було, замовили з Києва, через 2 тижні мала бути. Пройшов місяць, я почав дзвонити до майстра-приймальника, з яким мав справу. І так раз на тиждень протягом місяця. нарешті через 2 місяці після "діагностики" динамік привезли, мені подзвонили, щоб приїжджав на заміну. взяв з собою сервісну книжку і паспорт гром. України (логічно: що ще може бути треба?).
заїхав в бокс, підключили машину до ВАГ-КОМа, зняли мою пищалку, і в цей момент побачили, що в мене сигналізація, встановлена не у оф.дилера. Довели до відома майстра-приймальника, той збісився, почав ричати, шо я його замахував 2 місяці, а мою машину взагалі треба з гарантії зняти. при тому були присутні два електрики, 2 майстри крутили ходову, двоє клієнтів сервісу. я б не сперичався. але заїло, що якийсь пилип з конопель мене вчить жити в присутності купи людей.
послав його 2,5-поверховим, попередив, що з гарантії він мене може спробувати зняти, але я прикладу всіх зусиль, щоб створити гемор йому особисто за хамство до клієнта, питання будемо виршувати в суді. Цей красавчик шось ше побурчав, але дав команду все-таки пищалку замінити. після заміни почав у мене вимагати негайно дати копію ідентифікаційного номера для оформлення документів про гарантійну заміну, хоча проте, що його треба мати з собою, не попередив. Був посланий. Хоча потім совість загризла, через пару годин підвіз.
Отака історія. Я не женусь за гарантією, вважаю Шкоду дуже надійною машиною, готовий за свої гроші проводити необхідний ремонт. І це бидло-ставлення з боку працівників оф.сервісу не сприяє тому, щоб я продовжував обслуговування в оф.сервісі.
на друге ТО їздив на Галант-Авто, все красиво, всім довольний, майстри-приймальники і інший персонал привітні, все розказали, все показали, зверхнього ставлення не замічено.
andrrub Немає
Андрей
**

Черкассы
Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Skype IDandrruban
Повідомлення: #104
28-02-2012 12:38 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

(28-02-2012 08:59)Grizzly :  ... і в цей момент побачили, що в мене сигналізація, встановлена не у оф.дилера. Довели до відома майстра-приймальника, той збісився, почав ричати,

Спасибо что затронули важную тему, а именно - попытка снять с гарантии авто если там что то установлено не официалами.

посмотрите тут - http://www.drive2.ru/cars/skoda/fabia_ii...124055903/

тут есть интересная мысль о том, что

1. Споживач забезпечує експлуатацію ДТЗ згідно з вимогами
експлуатаційної документації.

У разі виходу ДТЗ з ладу внаслідок порушення Споживачем вимог
експлуатаційної документації на ДТЗ, проведення модернізації ДТЗ,
його технічного обслуговування чи ремонту поза сервісними
пунктами, вказаними в Сервісній книжці, а також у разі відсутності
передбачених Виробником пломб на ньому Споживач втрачає право
вимагати виконання Виробником (Продавцем) гарантійних зобов'язань
щодо його ДТЗ.

Тобто, я маю повне право на проведення модернізації мого а/м і тільки якщо поломка виникне в наслідок цього (а не після), Ви маєте право відмовити в гарантійному усуненні цієї поломки.

Понимаете суть. Т.е. Вас могут снять с гарантии по причине

1. Ремонт не на оф. сервисе ...
2. Модернизация авто или установка доп оборудования, если в результате этой установки возникла проблема, а не из за самого факта установки.

Хотя в шкоде компьютер и он очень чутко относится ко всем подключениям ... так что если собираетесь что то ставить сами - ищите профессионалов или готовьтесь защищаться... Но никто не может Вам отказать в гарантии на ходовую, если Вы самостоятельно установили радио ...

----------

и Ваша история еще раз подтверждает тезис, что если на СТО кому то отказали - не воспринимайте это как абс истину или окончательное решение по Вашей машине. Идите на иное СТО, пишите, жалуйтесь, обосновывайте и доказывайте и все будет ОК, если Вы точно знаете, что никто корявыми руками в Ваше авто не лазил и Вы не участник Париж-Даккар

andrrub Немає
Андрей
**

Черкассы
Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Skype IDandrruban
Повідомлення: #105
01-03-2012 17:47 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

Ну вот гарантийный ремонт закончен. По гарантии была заменена "голова" в сборе, + новый насос + прокладки, болты, расходники + доставка эвакуатором авто из Черкасс в Киев (на Прага-Авто) + масло, фильтр, и что то там еще .... Словом с работой и деталями набежало не мало ... почти 36 000 гривен, одна новая "голова" - 28 000

кроме того продлена на 2 года гарантия на эту неисправность (протекание топлива в масло) - т.е. две зимы у меня есть что бы проверить качество ремонта ...

попутно помыли машину и (это уже за мои деньги) поставили замок на рычаг переключения КП, оказалось дешевле чем покупать где то а потом еще и ставить ... теперь будем наблюдать качество ремонта ...

все работы были выполнены за 15 дней

(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-03-2012 18:01 andrrub.)
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Львів
Повідомлення: #106
01-03-2012 18:07 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

прийміть вітання!
нарешті на колесахПоехали
yyyarik Немає
Набуваю досвіду

Приєднався: Oct 2011
Київ. Троєщина.
А5 1,6МРІ 2008 Amb. -> L&K 2.0TSI(Combi). ГБО IV
Повідомлення: #107
02-03-2012 15:07 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

Поздравляю.Happy Birthday

Немає нерозв'язних проблем.Є неприйняті рішення.
СЛАВА УКРАЇНІ!
andrrub Немає
Андрей
**

Черкассы
Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Skype IDandrruban
Повідомлення: #108
02-03-2012 18:17 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

Большое спасибо, но разве можно принять поздравление за то, что тебе и так положено ?

То ли отвык, то ли ... утром завел машину - первые 10 секунд типа троит мотор работает с перебоями. (может мнительный стал конечно) Заехал на АВТОГОР - говорят надо оставить машину что бы утром на холодную завести через какой то прибор - "коррекция работы форсунок при холодном пуске". говорят на теплую это незаметно. Покатаюсь, посмотрю, может и съезжу.

На теплую мотор работает так что я его вообще в салоне не слышу, идешь в накат - кажется что мотор вообще заглох - я его просто не слышу, пока газ не дашь...

Еще говорят, что после замены головы до 2 000 км. типа обкатка, не давить на педаль, что думаете коллеги об этом ?

Grizzly Немає
ДОБРЯК

Львів
Повідомлення: #109
02-03-2012 18:21 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

стосовно обкатки було би правильно дати можливість деталюшкам притертись..
може варто комп. діагностику зробити, подивитись, чи не переливають форсунки, чи корекція в межах норми?
andrrub Немає
Андрей
**

Черкассы
Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Skype IDandrruban
Повідомлення: #110
06-03-2012 19:34 RE: ЕВРОКАР, проблемы с гарантией, опрос об аналогичных случаях

Машина все еще на СТО, комп. диагностика показала "перелив" при работе 2-х форсунок при запуске "на холодную" (это счастье что еще холода и это можно диагностировать и что потом в декабре никто не скажет - "засорили форсунки")

Идет дискуссия между специалистами, что делать ... вместе с тем, после прогрева мотора, работа бесшумна и экономична.

Что до экономии топлива на разных Шкодах и при разных режимах движения, а так же соответствие паспортным расходам - расходу реальному и отраженному на борт. комп. - интересная статься тут - http://72avto.ru/autostop/491084.html

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Опрос владельцев DSG7 messer 170 84 696 03-02-2024 21:32
Останнє: Skoda_A7_2013
  Опрос. Кто даёт копоти машине? FIDEL 159 62 697 11-10-2016 12:00
Останнє: Sergey_Ded.
  Быль про Шкоду и «Еврокар» DYPLET 31 9 915 18-09-2016 08:44
Останнє: Мавпун
  Octavia Tour 1.6 опрос по расходу топлива Shevchenko 111 47 373 27-03-2016 11:19
Останнє: shurken
  Еврокар и гарантия !!!manowar!!! 118 35 058 11-02-2012 17:45
Останнє: andrrub
  Опрос какой АКПП лучше Генка 17 8 319 10-11-2011 11:45
Останнє: Pasha_
  Линия поддержки от Еврокар _andrey83_ 12 4 821 26-07-2011 10:04
Останнє: vancho
  Изменения в дилерской сети «Еврокар» SergM 10 5 265 16-02-2011 21:30
Останнє: Владос
  Оригинал&неоригинал(Опрос) Capers 7 4 020 25-07-2010 08:09
Останнє: oleg509
  Еврокар схалтурил BuX 9 4 005 29-04-2009 09:51