Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Антифафа..+"пріключєнія Механіка"..+веселі спогади пердунів
Автор Повідомлення
ksn-hunter Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2016
Обухів
BMW-320i, Ланос, Subaru Forester, Hyundai Santa Fe-2.2, Лачетті-1.8, Rexton-2 xdi
Повідомлення: #101
03-10-2016 15:55 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 15:41)Misan :  безнаказанность порождает безответственность...

100% !!!
Приклад.
Ранок понеділка, пару тижнів тому, на в'їзді і на виїзді аеропорту міста Рига стоять на моциках поліцейські і ВСІХ водіїв провіряють на вміст алкоголю "через трубочку". Всіх !!! Але саме цікаве те, що вони нікого не спиняють !!! Водії самі спиняються і "дихають".
У нас таке можливо ??? Я вже мовчу про паски безпеки, швидкість, рядність руху, зупинки, паркування і багато іншого...

Почніть із себе змінювати світ на краще, а не шукати дитячих виправдань своїм "косякам"...
Шукати всі повідомлення учасника
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #102
03-10-2016 15:57 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 15:55)ksn-hunter :  вони нікого не спиняють !!! Водії самі спиняються і "дихають".
шось тут недоговорено ....

Магия MyCode
tompson Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2008
Киев
Superb II 2.0 170 hp, Renault Trafic, LC 200 '20
Повідомлення: #103
03-10-2016 16:00 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 15:55)ksn-hunter :  У нас таке можливо ??? Я вже мовчу про паски безпеки, швидкість, рядність руху, зупинки, паркування і багато іншого...

И у нас такое возможно, в пост-Советских странах, водители это делают не потому что ассознают, а потому что их затр%хали в корень. Это страх...
Простейшая проверка - дорога где стоит оганичение 60 (например) и нет камер и полиции - вы увидете как дальнобои идут 100+

(03-10-2016 15:57)1.6 :  
(03-10-2016 15:55)ksn-hunter :  вони нікого не спиняють !!! Водії самі спиняються і "дихають".
шось тут недоговорено ....

Да просто это типичная акция и если вы попробуете проехать - вам обязательно махнут палочкой... Смысл махать - и так все ясно...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2016 16:01 tompson.)
ksn-hunter Немає
Ученик
*

Обухів
BMW-320i, Ланос, Subaru Forester, Hyundai Santa Fe-2.2, Лачетті-1.8, Rexton-2 xdi
Повідомлення: #104
03-10-2016 16:18 RE: Антифафа одноклубнику..

Малось на увазі, чи зможуть наші водії спокійно і адекватно сприймати той факт, що хтось перед ним приторможує, коли його не спиняють, коли хтось їде за правилами і дуже повільно, і ще багато таких "різних-усяких коли-коли-коли"...?! Скоріше за все наші "орли-соколи" почнуть "бібікати-газувати-буксувати" і показувати хто крутіший на дорозі.
Культура кермування і взаємоповага взятися нізвідки не можуть. Тому тільки штрафи і незворотність покарання - ось наше "фсьо".
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #105
03-10-2016 16:23 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 16:18)ksn-hunter :  штрафи і незворотність покарання - ось наше "фсьо".
+100 але для всіх Челом бьюЧелом бьюЧелом бью

Магия MyCode
ksn-hunter Немає
Ученик
*

Обухів
Повідомлення: #106
03-10-2016 16:24 RE: Антифафа одноклубнику..

Культура водійська, так само як і пішоходів, в Україні на рівні десь країн третього світу - Африка і Азія. І це фото автора теми - яскравий тому приклад !
Відео, де авто біля школи збиває дівчинку і мчить далі, мабуть всі бачили, так ?!
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #107
03-10-2016 16:25 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 16:24)ksn-hunter :  І це фото автора теми - яскравий тому приклад !
Facepalm

Магия MyCode
Dimonn Немає
Мегаписака

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #108
03-10-2016 16:31 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 16:24)ksn-hunter :  І це фото автора теми - яскравий тому приклад !

Это фото - из серии, когда человек приезжает на парковку, и втискивается на свободную площадку так, что линия разметки у него под машиной оказывается...
И не потому что он такой дятел, а потому что парковка занята, а по бокам от него мудаки по-мудацки припарковались.

Потом эти мудаки уезжают, а фото припаркованного на разметке авто кто-нибудь выкладывает в интернет и рассказывает каким нужно быть дебилом, чтобы так припарковаться... Курить

ИМХО Hello!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Turbo4x4 Немає
Украина

Приєднався: Apr 2010
Киев
Turbo 4х4 2002 ARX
Повідомлення: #109
03-10-2016 16:47 RE: Антифафа одноклубнику..

Тезей привет.
я думал с тобой что-то случилось уже.
Рад тебя читать. Я смотрю мой ник крепко засел в твоей голове....Mr. Green

Вобщем-то наглядно видно что люди увидившие на фото это ужасающее нарушение пдд готовы уничтожить преступника.
я горжусь вами! Ведь вы никогда не нарушаете правил, не ставите ксенона, соответствует всем рекомендациям завода изготовителя, МЧС, МВС,
Вы настолько правильные и законопослушные что это кажется не реальным...
Даже удивляюсь как вы находите время для нас грешных ведь на свете столько котят не снятых с деревьев, бабушек не переведенных через дорогу,
Я поражен!!!
Если это конечно не обычный трёп......

https://youtu.be/WC3WYRZz9v0
VIESSMANN Немає
сладкий персик

Приєднався: Oct 2007
Киев
Рыно Дызэльная.
Повідомлення: #110
03-10-2016 16:57 RE: Антифафа одноклубнику..

(03-10-2016 16:47)Turbo4x4 :  Тезей привет.
я думал с тобой что-то случилось уже.
Рад тебя читать. Я смотрю мой ник крепко засел в твоей голове....Mr. Green

Вобщем-то наглядно видно что люди увидившие на фото это ужасающее нарушение пдд готовы уничтожить преступника.
я горжусь вами! Ведь вы никогда не нарушаете правил, не ставите ксенона, соответствует всем рекомендациям завода изготовителя, МЧС, МВС,
Даже удивляюсь как вы находите время для нас грешных ведь на свете столько котят не снятых с деревьев, бабушек не переведенных через дорогу,
Я поражен!!!
Если это конечно не обычный трёп......

А если Вам насрут пот дверь?
И когда Вы выйдет и будете гневствовать.
Сравший вам скажет: "Ведь вы никогда не нарушаете правил, не ставите ксенона, соответствует всем рекомендациям завода изготовителя, МЧС, МВС,
Я поражен!!!"

Извините если обидел. Но это как пример.

Слишком многие сейчас тратят деньги, которых они не заработали, на вещи, которые им не нужны, чтобы
произвести впечатление на людей, которые им не нравятся.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Пробить номер & наклейки "Я паркуюсь как идиот&quot Rider 42 22 036 19-01-2012 00:48
Останнє: Lil
  Как инспекторы ГАИ "метят" права. Где ставят &quot Daniil 26 19 554 10-11-2010 07:59
Останнє: Dmitriu

Швидкий перехід:

Переглядають: