Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
кандидаты... в президенты )))
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #241
27-07-2018 22:48 RE: кандидаты... в президенты )))

(27-07-2018 11:09)Lady :  из ее уст я такого не слышалаMr. Green
сомневаюсьКурить




27 янв. 2015 г.




14 янв. 2015 г.



Юлія Тимошенко: "Стримати Росію!"
20 Квітень 2007

Сергій Куделя Вашингтон, 20 квітня 2007 (RadioSvoboda.ua) — Один із лідерів української опозиції Юлія Тимошенко виступила зі статтею під назвою «Стримати Росію» у впливовому американському журналі “Foreign Affairs”. Цю статтю Росія різко розкритикувала ще до її виходу.

Росія — «дволикий Янус»

На початку статті Тимошенко порівнює Росію з дволиким Янусом: з одного боку, її економіка швидко зростає, суспільство стає заможнішим і впевненішим у майбутньому, а з Кремлем знову починають рахуватися у світі.

Водночас, як зауважує Тимошенко, після кожного кроку вперед Росія робить і крок назад. Український політик, зокрема, згадує про збільшення державної присутності в економіці, обмеження політичних свобод, високий рівень корупції та значну роль спецслужб.

На її думку, високі ціни на енергоносії не лише підтримують російську економіку, але дозволяють Кремлеві кинути стратегічний виклик своїм сусідам. Тимошенко відзначає, що сьогоднішній експансіонізм Москви став наслідком і помилок Заходу, який у 1990-ті роки з байдужістю ставився до Росії.
...
Тимошенко закликає до спільної політики щодо Росії — протидії її зовнішній експансії

Тепер Юлія Тимошенко закликає західних лідерів терміново виробити спільну політику щодо Росії, яка стає дедалі могутнішим міжнародним гравцем. У своїй статті Тимошенко порівнює зволікання у розробці такої політики з умиротворенням європейцями нацистської Німеччини у 1930-ті роки.

На її думку, Захід повинен зосередитися не стільки на заохоченні реформ усередині Росії, скільки на протидії її зовнішній експансії. Для цього Тимошенко закликає західні держави допомогти сусідам Росії зміцнити свою незалежність, не сприймати Москву як імперський центр та домовитися про спільну енергетичну політику.

Однією з цілей західних держав, на думку українського політика, повинна бути ліквідація монополії «Ґазпрому» на російському газовому ринку. Тимошенко прогнозує кризу у видобутку російського газу у разі, якщо держава збереже свою монополію у цій сфері.

Наприкінці статті Юлія Тимошенко робить висновок, що минула окупація України Росією не перешкоджатиме їхнім плідним відносинам у майбутньому. Свідченням цього, на її думку, можуть бути відносини між Францією та Німеччиною.

Однак, як наголошує український політик, Росія повинна спочатку відмовитися від спроб встановити контроль над Україною. А Захід, на її думку, повинен жорсткіше стримувати зазіхання Кремля.
...
https://www.foreignaffairs.com/articles/...ing-russia

МИД РФ обвинил Тимошенко в антироссийской пропаганде
16 апреля 2007
"Антироссийским манифестом" назвал российский МИД статью лидера БЮТ Юлии Тимошенко, в которой она изложила свою концепцию по обузданию "имперской сущности" Кремля и созданию противовесов российскому экспансионизму. Как заявили в российском внешнеполитическом ведомстве агентству РИА Новости, Тимошенко пытается "вернуть мир в атмосферу "холодной войны".

"Очевидно, что речь идет о своего рода антироссийском манифесте, попытке вновь провести разделительные линии в Европе и вернуть мир как минимум в атмосферу "холодной войны", - заявили в Департаменте информации и печати МИД России.

В министерстве также отметили, что обычно МИД не комментирует статьи в зарубежных СМИ, но в данном случае "есть все основания сделать исключение из правил". По мнению российских дипломатов, те, кто готовил указанную статью, "явно скучают по прошлому, испытывают ностальгию по по-военному простым отношениям в Европе". "Нельзя недооценивать опасность попыток повернуть время вспять. В любом случае Россия не даст себя вовлечь в новую конфронтацию, для которой нет никаких объективных оснований. Не будем поддаваться на провокации", - подчеркнули в министерстве.

Напомним, что в статье, которую в конце апреля опубликовал американский журнал Foreign Affairs, Тимошенко предлагает Западу отказаться от сепаратных сделок с российским "Газпромом" и применить против него антимонопольные процедуры, подобные тем, что использует ЕС в отношении компании Microsoft.

Лидер БЮТ также высказала мнение, что Кремль утратил "чувство пропорций" из-за притока нефтедолларов и его нужно вернуть к реальности. По мнению Тимошенко, западным странам следует объединиться против их общего врага - России, "пока спектр возможностей наиболее широк".
https://lenta.ru/news/2007/04/16/mid/

МИД России обвинил журнал Foreign Affairs в цензуре
19 июля 2007

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 27-07-2018 23:54 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
Axia Немає
Українець
****

Повідомлень: 1 470
Приєднався: Jun 2009
Киев
Повідомлення: #242
29-07-2018 09:25 RE: кандидаты... в президенты )))

Ага. И в 2008 публично не признает войну в Грузии агрессией со стороны РФ.
Оценивайте по делам, а не по словам.
Шукати всі повідомлення учасника
Dre@m Немає
Harley-Davidson
****

Повідомлень: 1 225
Приєднався: Jul 2007
Киев, Лукьяновка
Skoda Fabia 3 (была), Sportage 3, 4x4, 2.0, CRDi дизель, 4WD, 6AT, TOP
Повідомлення: #243
29-07-2018 18:22 RE: кандидаты... в президенты )))

   

Саша

אלכסנדר, ולדיסלב אני מבין .... אלכסנדר
Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #244
31-07-2018 11:35 RE: кандидаты... в президенты )))

плюсуюКуритьКурить

Цитата:Кінцева мета кремля в Україні зрозуміла – руйнація і демонтаж української державності.

Ворог не може цього зробити шляхом прямого військового вторгнення, окупації і силової руйнації нашої держави. Тому основний спосіб, яким кремль намагається досягнути своєї головної мети є: ПРОТИСТАВИТИ НАРОД УКРАЇНИ ВЛАСНІЙ ДЕРЖАВІ.

Одним з найкращих способів реалізації такої стратегії є провести на вищі посади в державі (шляхом обману, інтриг, маніпуляцій, підкупу) маріонеток кремля. Тоді задача вирішується автоматично. Народ, його інтереси виявляються протиставлені власній владі. Саме такий сценарій було реалізовано в 2010-му році, що призвело у 2013-му до повстання народу проти маріонеткової влади і ледве не закінчилося повною руйнацією України, як держави.

Саме це хоче повторити кремль на виборах 2019.

Кремль діє за стандартами, схемами і методами, які неодноразово використовувались кремлем в Україні, та власне і не тільки в Україні. В цьому – сила і слабкість гебні. Методи їх ефективні, перевірені поколіннями, добре впливають на емоції, відключають критичне мислення. І водночас – нескладні, стандартні та одноманітні, позбавлені імпровізації та фантазії. Досить зрозуміти їх – і ефективність їх втрачається.
Які маємо розклади на вибори 2019?
Судячи з усього, на виборах 2019 кремлівські намагатимуться повторити свій успіх 2010-го року. Тобто поставити українців перед вибором між двома кремлівськими кандидатами. Кандидати ці вже чітко вимальовуються, активно розкручуються та піаряться , вони загальновідомі (назвемо їх НП та ОЙ, де літера «О» значить «оновлена»). Всі інші кандидати – суто технічні. Не думаю,що до виборів ми побачимо ще якусь серйозну фігуру, часу для розкрутки «з нуля» залишилося надто мало.
Звичайно, в разі успіху кремль віддавав би перевагу кандидату НП, як в 2010 перевагу віддали Януковичу. Вони дуже схожі за параметрами, НП такий же недалекий, схильний до наповнення власних кишень, повністю керований, за задумом кураторів має подобатись жіночкам старшого бальзаківського віку (велика частина електорату). Йому й ліплять подібний до Януковича імідж. Але НП чим далі тим більше нагадує скоріше персонаж водевілю чи комедії. «Колосальні» досягнення в розбудові ЗСУ, «неабиякий» бойовий досвід, «важка» боротьба на Майдані, де НП настільки підірвав свої сили, що змушений був відволіктися в розпал подій для їх відновлення на одному із закордонних курортів.
Цією анекдотичністю НП теж дуже нагадує Януковича (згадайте яйце, вінок чи Анну Ахмєтову). Але в сучасних умовах ця мила комічність на мій погляд все ж позбавляє НП реальних шансів.
Що стосується ОЙ, то їй на даному етапі більш пасувала б абревіатура ЗК, тобто заїжджена кобилка. Позаду в неї бурхлива молодість, вільне випасання і безконтрольне відгодовування на полях України, велика кількість перегонів (далеко не завжди успішних), знюхування з кремлівськими меринами і багато чого ще. Звичайно ж, до наступних перегонів заїжджену кобилку намагаються подати, як швидку, енергійну, баску та привабливу: «Желая продать негодную лошадь, барышники всячески стремились скрыть недостатки её: старым лошадям надували воздухом надглазные ямки, закрашивали седину и подделывали зубы; запаленным пускали кровь и кормили одним овсом, без сена, чтобы переполненный кишечник не давил на больные легкие; вислоухим лошадям надевали специальные уздечки, поддерживающие уши; хромых показывали в глубокой грязи; плохие копыта вылаживали рашпилем…» (цитата мовою оригінала).
Україна з свого боку виставляє на ці вибори лише одного кандидата, відомого прихильникам як ПП, недоброзичливцям як ПШ. Особисто мені подобаються обидва варіанти. Звичайно ж, кремлю дуже хотілося б відвести українському кандидату роль, аналогічну ролі Ющенка в 2010-му. Але ПП точно не Ющенко.
Отже, головне протистояння Україна-кремль на цих виборах, як мені видається, виливається в протистояння ПП-ОЙ.
Під ОЙ намагаються підібрати весь можливий електорат. В тому числі і електорат регіоналів (а він немаленький). До них приєднати тих, хто "устал от етой войни" (сидячі на дивані), а таких теж багато. А ще совкодрочерів, прихильників "дружби с расієй" (ах как хорошо било вмєстє!), традиційний електорат популістів (сільських бабушок, екзальтованих жіночок, люмпен). Не відмовляться і від прихильників реформ (нате вам модерновий "Новий курс" - тей же популізм, тільки в модерновій обгортці, типу "стратегія"). Також великий прошарок зрадофілів, цим будуть під вибори розказувати про «всьо плохо», «зубожіння», «півтаблєткі, пів вареника». Також ті, кому «абихто, тільки не Порошенко», цих будуть підігрівати вкидами про Мальдіви, ліпєцкіє фабрікі, «кортеж Порошенко збив дєдушку», «Порошенко наживається на війні». Усі ці різновиди електорату взаємно перетинаються, і об’єднати їх можна загальним терміном «лохторат». Саме на лохторат і є головна ставка ОЙ. Таким чином, з миру по нитці, ОЙ сподіваються назбирати голосів. Звідси і така тактика "вашим і нашим", досить обережна, хитра і продумана. Чи вдасться ОЙ сісти попою на 3-4 стільця?

Звичайно ж, тактика кремля проста. Потужний піар власним кандидатам, потужний анти піар кандидату українському.
Отже прихильникам ОЙ пропонуються наступні страви:
- Явний нейтралітет ОЙ по відношенню до РФ (розпливчаті заяви, танки в боксах, завуальовані натяки на відновлення «дружби»);
- Швидкий мир (на яких умовах не уточнюється). Зворотня сторона цього тиску – ескалація на фронті (яку ОЙ власне вже анонсувала, переклавши відповідальність в чисто кремлівському стилі на ПП), акцентування на втратах, втомі і т.п.;
- Плач по тарифах і зубожінню, традиційні обіцянки миттєво «знизити тарифи» та «дати зарплати і пенсії»;
- Екзотична страва «Новий курс» з незвичними термінами (бабушкі в шокє). Також «Народна Конституція», традиційна для кремля спроба послаблення української державності .Подається під соусом «посилення народовладдя».
Теле- та радіоканали, праски та кухонні комбайни заповнюються виступами та палкими промовами ОЙ, міста – біг-бордами з її оновленим іміджем.

Одночасно шалені кошти вкладаються в анти піар проти діючої української, прозахідної влади, тобто проти ПП. На жаль, наші ЗМІ в більшості своїй працюють проти України. Частково тому, що багато з них належать олігархам, яким вкрай не подобаються зміни в країні, втрата їх впливу на політику, обмеження можливостей доїти державу. Частково тому, що ЗМІ звикли так працювати десятиріччями, традиційно заробляти «під вибори» жирні гроші , які щедро вкидає кремль.
Тому наші ЗМІ наповнюються негативом.
- Корупційні скандали у владних структурах;
- Скандали, пов’язані з рідними та близькими;
- будь-які стихійні лиха,
- ДТП, особливо смертельні,
- Кримінал, вбивства, зґвалтування;
- Негаразди в ЗСУ: внутрішні конфлікти, смерті військових, крадійство,негаразди в постачанні,
- Проколи правоохоронців (з одного боку демонструватиметься їх слабкість, з іншого – надмірна жорсткість по відношенню до «патріотів» та «учасників АТО» - «хужє чем прі Януковічє»),
- просто побутові бійки,
- картини «зубожіння»,
- протести та незадоволення (євробляхерів, шахтарів, зубожілих, націоналістів і т.п.),
- активно шукатимуться «чорні лебеді», історії типу врадіївської, яку в свій час розкрутили, щоб підняти в суспільстві градус напруги перед російською агресією;
- негаразди будуть створюватись (наприклад підпали військових складів, лісові пожежі) або просто придумуватись («штурм СБУ бази Правого Сєктора»);
- давитимуть на емоції, які відключають раціональне, критичне мислення.
Все це наші ЗМІ роздмухують до небес. Виносять в топ-новини (думаю,небезкоштовно).

Інформаційні сайти надають максимально сприятливі умови для роботи в коментарях кремлівських ботів ( яскравий приклад – провідні сайти Обозрєватєль та Цензор).
З іншого боку, ігноруються або стисло і скупо подаються позитивні новини, досягнення. Найсвіжішій приклад – ігнорування потужної багатотисячної ходи УПЦ КП на підтримку томоса про автокефалію UA:Першим телеканалом.
Усім цим інформаційним тиском суспільство намагатимуться довести до істерики, до стану невпевненості, розгубленості та страху. Вселити думку, що все погано,що влада «не справляється».

На боці українського кандидата, на жаль, таких інформаційних потужностей немає. Єдиний піар ПП – реальні справи та досягнення, які чим далі, тим важче не бачити та ігнорувати.
Підтримка кремлівського кандидата – люмпен та обивателі. Підтримка українського кандидата – громадяни своєї країни. Від співвідношення тих та інших в нашому суспільстві залежить тепер доля України.

п.с. все совпадения имен случайныMr. GreenMr. Green

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #245
31-07-2018 11:58 RE: кандидаты... в президенты )))

А кто же этот украинский кандидат? Embarassed
Шукати всі повідомлення учасника
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!
*****

Повідомлень: 4 801
Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #246
31-07-2018 13:07 RE: кандидаты... в президенты )))

(31-07-2018 11:58)Railnolds :  А кто же этот украинский кандидат? Embarassed

Тут понятно. Мне интересно другое - кто такой НП? Mr. Green
И еще. Почему кремлевских кандидатов 2, а украинский только 1 ? Курить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-07-2018 14:02 developer.)
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 623
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #247
31-07-2018 15:17 RE: кандидаты... в президенты )))

Вчерашнее НТВ:

Лавров призвал украинцев разоблачить захвативших власть в Киеве «временщиков»

Что касается адресованных Лаврову вопросов, то они все они касались международной политики. Несколько вопросов были связаны с перспективами развития отношений России и Украины.

Министр иностранных дел подчеркнул, что позиция рядовых украинских граждан и позиция украинских чиновников — это разные вещи. По словам Лаврова, «мы хотим с украинцами быть друзьями».

Сергей Лавров: «И тот факт, что не один миллион украинских граждан ежегодно отдыхает в Крыму, по-моему, одно из лучших свидетельств того, что не удастся вбить клин между нашими народами, и чем скорее временщики, типа тех, которые захватили незаконно власть в Киеве, будут разоблачены самим украинским народом, тем полезнее будет и для украинцев, и для наших отношений».

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Dimon325 Немає
ЧибуражГо

Повідомлень: 12 378
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #248
31-07-2018 18:13 RE: кандидаты... в президенты )))

https://www.youtube.com/watch?v=JoUKdWEw2XI
ЗЫ: да кто такой этот НП???? Сложно хоть пукнуть для ориентира??? Добыча мыслейMr. Green
Шукати всі повідомлення учасника
1.2HTP Немає
CAXA
*****

Повідомлень: 9 477
Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #249
31-07-2018 18:32 RE: кандидаты... в президенты )))

   
Шукати всі повідомлення учасника
Railnolds Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 6 624
Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #250
31-07-2018 18:42 RE: кандидаты... в президенты )))

(31-07-2018 18:13)Dimon325 :  https://www.youtube.com/watch?v=JoUKdWEw2XI
ЗЫ: да кто такой этот НП???? Сложно хоть пукнуть для ориентира??? Добыча мыслейMr. Green
Некто Путин Smile
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Швидкий перехід:


Переглядають: