Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Короновирус.
Автор Повідомлення
Капа Немає
донецкобандеровец

Приєднався: Oct 2006
ДОНЕЦК это УКРАИНА!
Skoda Octavia RS, Audi A4 b9 2,0tdi Quattro
Skype IDmax_kapa
Повідомлення: #4231
03-11-2021 14:35 RE: Короновирус.

Посмотрел репортаж с с митинга душевнобольных антиваксеров, ржака Упал и качаюсьУпал и качаюсь

Катится, катится, синенький лифтбек...

Я в блоге Drive2.ru
Шукати всі повідомлення учасника
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #4232
03-11-2021 14:59 RE: Короновирус.

ІНАКОДУМСТВО

Oleksandr Miroshnychenko

Страшненький коментар прочитав: «Ви не розумієте! Як електрик повинен отримати дозвіл на роботу – так і кожна людина повинна вакцинуватись, щоб отримати дозвіл на життя…» Я не міг повірити двом речам. Тому, що хтось міг ТАКЕ написати і тому, що більшість нічого поганого в цьому не побачила.

Колись один знайомий, що займався дресурою собак, розповів мені що таке «зіпсована собака». Ні. Це не собака, яка має якісь хвороби. Хвороби можна подолати. «Зіпсована собака» - це собака, яка спробувала на смак чужу кров. Як розповідав мені знайомий - це змінює все. І навіть якщо пес буде добрим та лагідним – рано чи пізно оцей присмак чужої крові примусить його в певній ситуаціі стати диким і неконтрольованим звіром.

Тут теж саме. «Дозвіл на життя»!!! І це не проблема вірусу. Так що немає жодного сенсу розміщувати в якості аргументів статистику хворих чи померлих. Це не розмова про хворобу. Це розмова про чужу кров, яку ВЖЕ спробували на смак. Рівно в той момент, коли суспільство починає толерантно ставитись до терміну «дозвіл на життя» - починається крах всього людського. Зрештою потім будуть покаяння і пошуки «цапів відбувайлів». Інакше просто не буває. Зараз все визначається формулою «мета виправдовує засоби». Але чи про засоби йде мова?

Я чітко знаю, що ніколи не буду ходити в магазини, які вже сьогодні, не очікуючи офіційних вимог, вивішують вивіски про заборону для входу невакцинованих. І не тому, що вони не мають на це право. Мають. Зрештою це приватний бізнес і їхнє право встановлювати правила. Але ці правила аж ніяк не стосуються спроб подолати епідемію. Це спроба «прогнутись», «бути в тренді». Це той самий «дозвіл на життя», який хтось вважає нормою. А бути навіть поруч з тими для кого це норма – аморально.

Найголовніша проблема полягає далеко не в короновірусі. Тут як з собаками. Кров вже спробували. І невже думаєте, що все це пройде разом із хворобою? Ні звичайно. І тут же не питання вакцинований чи ні. Зрештою медична процедура – персональний вибір кожного. Але мета кардинально інша. Отримати кайф, виступаючи в ролі того, хто розпоряджається чужими долями, має право давати «дозвіл на життя». І це вже назавжди. Бо люди, які сьогодні кайфують від подібного, вже ніколи не зможуть забути оцей небувалий і тотальний кайф ілюзіі всевладності. Це ж так приємно коли когось виганяють з роботи, не пускають в транспорт чи магазин. І не тому що цей нещасний чимось винуватий. Вся його провина в іншій точці зору, в інших думках. І лише за це він повинен бути покараний.

Дивлюсь як начебто порядні колись люди перетворюються в повне моральне лайно. І від цього боляче. І я зараз не агітую ЗА чи ПРОТИ вакцинаціі. Вакцинація виявилась лише гарним приводом для того, щоб оце внутрішнє лайно стало очевидним. Рівно в той момент, коли хтось починає вважати нормою термін «дозвіл на життя» - він перестає існувати для мене як людина, якій можна і варто щось доводити. Бо є базові речі, які людина чи не приймає за будь-яких умов чи не вбачає в цих речах нічого поганого. Це власне і визначає чим є людина насправді. Саме це, а не те вкололи тобі щось чи ні. Бо аморальність (на відміну від хвороби) лікуванню не піддається…
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #4233
03-11-2021 15:03 RE: Короновирус.

(03-11-2021 14:33)Rabbit :  
(03-11-2021 13:41)1.2HTP :  Ну а откуда еще у этого блядства могли ноги расти....
сцуко, опять путен виноват Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь он уже как обама для русиян

ты суслика в лесу видишь?

Курить

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4234
03-11-2021 15:05 RE: Короновирус.

(03-11-2021 15:03)smile :  
(03-11-2021 14:33)Rabbit :  
(03-11-2021 13:41)1.2HTP :  Ну а откуда еще у этого блядства могли ноги расти....
сцуко, опять путен виноват Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь он уже как обама для русиян

ты суслика в лесу видишь?

Курить

Та срана.юа стала переживать за мокнущих под Радой кролей еще раньше, чем патриот в иммиграции приступил "к работе". Упал и качаюсь

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #4235
03-11-2021 15:09 RE: Короновирус.

(03-11-2021 14:33)Rabbit :  сцуко, опять путен виноват Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь он уже как обама для русиян
путин хоть и куйло, но свое дело добре знает...он его и делает...
Виноваты только недалекие пересичные....гордые и свободные личности, которым бы тарелочку, да побольше...
а сами то т не понимают, что брюки превращаются, ой нет, не брюки, а тарелочка превращается, в побольше да побольше, просто в корыто...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-11-2021 15:12 1.2HTP.)
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #4236
03-11-2021 15:11 RE: Короновирус.

(03-11-2021 14:59)Porter :  ІНАКОДУМСТВО

Oleksandr Miroshnychenko

Страшненький
...
аморальність (на відміну від хвороби) лікуванню не піддається…

память у народа как у рыбки гуппи. Курить

т.е. когда без справки о прививках детей в школу не принимали - это было морально, а теперь, когда без справки о прививке не пускают в магазин - это жуть как аморально.

ЗЫ - про школу, хз как сейчас, но это правило еще с советских времен действовало. и никого не возмущало. а теперь имеем полиомиелит в житомирской области. где родители-антиваксеры фактически убили своего ребенка отказом от своевременной прививки.

Курить

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4237
03-11-2021 15:12 RE: Короновирус.

(03-11-2021 14:59)Porter :  ІНАКОДУМСТВО

Да, что только народ не выдумает, чтобы оправдать свой элементарный страх перед прививкой. Упал и качаюсь

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #4238
03-11-2021 15:17 RE: Короновирус.

Миш, это не страх, это извращенное чувство индивидуальности, Я не такой, МЕНЯ хрен заставишь...Я лучше всех !
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4239
03-11-2021 15:58 RE: Короновирус.

Саша, я не хотел это писать.

alexa111 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2020

Повідомлення: #4240
03-11-2021 15:59 RE: Короновирус.

які тільки відмазки не придумують від вакциніції... то наслідки важкі, то не протестено, ще щось, зараз придумали причину про свободу, індивідуальність.
свобода - взагалі то усвідомлена необхідність, бо живемо у суспільстві. а не анархія.
"Слуга народа" Михаил Радуцкий: "Только за сентябрь было ликвидировано 56 тыс. ботов с доказанными транзакциями денег от соседней северной страны. Они вели антивакцинаторскую кампанию" Источник: https://censor.net/ru/r3297415
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-11-2021 16:01 alexa111.)

Швидкий перехід:

Переглядають: